Selecteer een pagina

Aanbod

Proeverij ‘Warme Wilde Wijze Vrouw’

Om te ontdekken of het concept iets is voor jou.

Je bent een alleenstaande 50+ vrouw zonder kinderen. Je hebt je leven best goed op orde. Of misschien iets minder. Maar je mist iets. Contact met jouw peergroup. Gelijkgestemde vrouwen in de zelfde situatie. Om te delen hoe het is om alleenstaande 50+ vrouw zonder kinderen te zijn. Om te delen hoe het is om JOU te zijn. Om te delen hoe jij zin geeft aan jezelf, je werk of leven.

Inspiratiesessie ‘Thuiskomen bij jezelf’

Over acceptatie van en verbinding met jezelf

Als alleenstaande 50+ vrouw zonder kinderen is het van belang verbonden te zijn met anderen. Maar vooral om je thuis en veilig te voelen bij jezelf. Om je eigen waarde te kennen. Om mild te zijn voor jezelf. Juist daar knelt het op dit moment. Misschien heeft dat te maken met overtuigingen over jezelf, onzekerheid of faalangst. Hoe dan ook wil je je (opnieuw) thuis en helemaal welkom voelen bij jezelf.

Inspiratiesessie ‘Zin geven aan je leven na je 50e’

Over drijfveren en een nieuwe betekenis in je leven.

Je zit midden in, of komt net uit een keerpunt in je leven. Een fase van transformatie. Misschien als gevolg van ontslag, scheiding of ziekte. Je bent van nature levenslustig maar hebt nu minder energie. Je weet nog niet zo goed wat je wilt. Je hebt het gevoel dat je een nieuwe weg moet inslaan maar er zijn zoveel keuzes, wat is voor jou de goede weg? In deze inspiratiesessie gaan we aan de slag met de beweging van binnen naar buiten. Je onderzoekt waar jouw nieuwe energie, verlangen en (verborgen) mogelijkheden liggen.

Inspiratiesessie ‘Nieuwe balans’

Over dromen, durven en doen in werk en privé situaties.

Je hebt net een persoonlijke crisis of transformatie achter de rug. Je staat weer op je benen met nieuw opgedane levenservaring en –wijsheid. Je kent jezelf, je kwaliteiten en schaduwkanten. Je voelt nieuwe energie en zin in het leven dat voor je ligt. Je weet ongeveer wat je wilt maar je twijfelt nog. De weg is onbekend en je laat ook iets achter. Hoe weet je of je de goede keuze maakt? Of je nu écht durft te gaan waarvoor je bestemd bent?

Individuele coaching

In de wereld waarin wij leven lijken de keuzes en mogelijkheden oneindig. Het geluk is overal en je kunt alles worden wat je wilt. Maar hoe komt het dan dat je je ongelukkig voelt, het zo lastig is om te bepalen wat je wilt, je vast loopt in je werk? Eén van de antwoorden is dat het in deze tijd niet gemakkelijk is zin te geven aan je leven als alleenstaande 50+ vrouw. Wat is je bestemming in het leven als je geen partner en kinderen hebt? Wat kun je de wereld bieden? Wat wil je de wereld bieden?

Jaartraining ‘De warme, wilde, wijze vrouw in mij’

De jaartraining is in ontwikkeling en bestaat uit vijf bijeenkomsten in of rond Utrecht, verspreid over een jaar. Het thema zinvolheid vormt de rode draad.

“All my life I’ve wanted to be someone;
I guess I should have been more specific.”

Jane Wagner/Lily Tomlin